Meny

 

Vecka 29 Riklig salladsbuffe med bröd och te ingår

Viikko 29 Buffettiin kuuluu runsaas salaattipöyta sekä leipä ja tee.

Måndag 15/7

Maanantai 24/6

 Potatis-svampgratäng, Kidneybönsgryta

 Peruna-sienilaatikko, Kidneypapupata

Tisdag 16/7

Tiistai 16/7

 Chili cheese, Kumminris

 Chili cheese, Kuminariisi

Onsdag 17/7

Keskiviikko 17/7

 Tomat-lökpaj, Grönsaksgryta

 Tomaatti-sipulipiirakka, Vihannespata.

Torsdag 18/7

Torstai 18/7

 Kofta curry, Quinoarätt

 Kofta curry, Quinoalaji

Fredag 19/7

Perjantai 19/7

 Ärtsoppa, Indiska patties, Rabarber-hallonpaj

 Hernekeitto, Intialaisia patties, Raparperi-vadelmapiirakka

Vecka 27 Riklig salladsbuffe med bröd och te ingår

Viikko 27 Buffettiin kuuluu runsaas salaattipöyta sekä leipä ja tee.

Måndag 1/7

Maanantai 1/7

 Rad Thai, Biffar

 Rad Thai, Pihvit

 Tisdag 2/7

 Tiistai 2/7

 Vitkåls-nötlåda, Rårakor

 Kaali-pähkinälaatikko, Perunaritarit

 Onsdag 3/7

Keskiviikko 3/7

 Spenarlasagne, Rödbets-linslasagne, Hirsbiffar

 Pinaattilasagne, Punajuuri-linssilasagne, Hirssipihvi

Torsdag 4/7

Torstai 4/7

 Jordnöts-tomatlåda, Svamprisotto

 Maapähkinä-tomaattilaatikko, Sienirisotto

 Fredag 5/7

Perjantai 5/7

 Borsjtj, Ananasefterrätt

 Borsjtj, Ananasjälkiruoka

Vecka 28 Riklig salladsbuffe med bröd och te ingår

Viikko 28 Buffettiin kuuluu runsaas salaattipöyta sekä leipä ja tee.

 Måndag 8/7

Maanantai 8/7

 Moussaka, Kikärtsgryta

 Moussaka, Kikhernepata

Tisdag 9/7

Tiistai 9/7

 Blomkålsgryta med sojabullar, "Smashed potatoes"

 Kukkakaalipata ja soijapyörököitä, "Smashed potatoes"

 Onsdag 10/7

Keskiviikko 10/7

 Solrosbiffar, Ugnsrödbetor

 Auringonkukansiemenpihvi, Uunipunajuuri

Torsdag 11/7

Torstai 11/7

 Fyllda tomater, Potatis-örtmos

 Täytetty tomaatti, Peruna-yrttisose

Fredag 12/7

Perjantai 12/7

 Linssoppa, Bärkvark

 Linssikeitto, Marjarahka

Vecka

Måndag 22/4

 

Tisdag 23/4

 

 Onsdag 24/4

 

Torsdag 25/4

 

Fredag 26/4

  

Varje dag finns ett glutenfritt altarnativ.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar pga råvarutillgång.